0234c2ce
Pompa Syringe Laboratorium
Pompa Peristaltik Kab
tgd01-precision-high-pressure-syringe-pump-product

produk

R&D lan produksi pompa peristaltik, pompa jarum suntik laboratorium, pompa jarum suntik mikro, pompa gear presisi lan aksesoris sing gegandhengan

liyane >>

babagan awake dhewe

Lead Fluid Technology Co., Ltd.

apa kita nindakake

Lead Fluid Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing diadegake ing Oktober 1999, lan utamane melu R&D, produksi lan adol pompa peristaltik, pompa gear, pompa jarum suntik lan bagean sing gegandhengan karo transfer cairan.LEADFLUID entuk ISO9001, CE, ROHS, REACH.Kita ngeyel ing inovasi pompa anyar lan entuk teknologi paten.Produk kasebut akeh digunakake ing tetanèn, bioteknologi, filtrasi, kimia, lingkungan, industri farmasi lan liya-liyane. pangembangan, produksi lan penjualan…

liyane >>

sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

NAKONI, NYELIDIKI
  • Profesional

    Profesional

    Wiwit taun 1999, fokus ing transmisi cairan luwih saka 20 taun, teknologi diwasa, kabeh produk dikembangake dhewe, utamane nglibatake pompa presisi, kalebu laboratorium lan pasar industri.

  • TRACEABILITY

    TRACEABILITY

    Sistem layanan sampurna, peralatan inspeksi majeng kanggo njamin kualitas produk, traceability saka kabèh proses saben produk.

  • INOVASI

    INOVASI

    Kita duwe 20 insinyur profesional lan ahli industri, tim riset lan pangembangan teknis profesional, baris produk oem lengkap, pengalaman desain sing sugih, nyedhiyakake solusi kontrol aliran sing paling apik.

aplikasi

Kinerja lan kualitas produk kita dipuji banget

  • Pengalaman Pengalaman

    Wiwit taun 1999, 20+ Taun Berpengalaman Ing Pompa Peristaltik, Pompa Syringe, Pompa Gear Lan Pompa ODM.

  • Kualitas Kualitas

    Kita Nduwe ISO9001 CE, ROHS, REACH, Kualitas Produk Memenuhi Standar Internasional

  • Layanan Layanan

    Nduwe Penjualan Profesional, R&D lan Tim Sawise Penjualan, Sistem Manajemen Kualitas sing Ketat, Layanan Online 24 Jam

  • Paten Paten

    50 paten 3 paten penemuan, 17 model sarana, 13 paten tampilan, hak cipta piranti lunak, disertifikasi dening sistem manajemen properti intelektual (pisanan ing industri)

  • ODM ODM

    Kita Nduwe 20 Insinyur Profesional lan Pakar Industri, Tim Riset lan Pengembangan Teknis Profesional, Lini Produk OEM Lengkap, Pengalaman Desain Kaya, Nyedhiyakake Solusi Ngontrol Aliran Paling Apik.

warta

Kita setya dadi cikal bakal lan pimpinan teknologi kontrol cairan

Menang piala ing dina sing padha, peringkat .

Ing kene, sampeyan bisa ndeleng fakta warta sing kedadeyan utawa bubar kedadeyan ing kita

Apa Penyebab Kerusakan...

1, tabung pompa peristaltik rusak Katon: Mirsani bagean rusak saka th ...
liyane >>

Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake ...

Pompa peristaltik minangka jinis pompa aliran gedhe kanggo ngirim cairan ing industri ...
liyane >>

Carane Pompa Peristaltik Nyegah Pum...

Pompa peristaltik dhasar utamane digunakake kanggo macem-macem cairan lan ngisi.Iku aku...
liyane >>